Parlament Científic Jove de Catalunya

Comments: (0)

Vuit alumnes de 1r de batxillerat de l'institut  han participat durant els dies 19, 20 i 21 de maig, en el Parlament Científic Jove de Catalunya. Esdeveniment organitzat per Talència, i depenent de la Generalitat de Catalunya, on joves seleccionats entre alumnes de 15 a 17 de tota Catalunya, es documentaven, reflexionaven i opinaven sobre temes tan calents avui en dia com els tests genètics, la medicina personalitzada, els gens determinants de la violència i les cèl·lules mare embrionàries, en el marc del Parlament de Catalunya. L'objectiu final de les disposicions aprovades per a aquets Parlament Científic Jove és el Parlament que es celebrarà a Bruseles durant el primer trimestre del proper curs.
Visiteu els treballs.

Noticies a la web
El periodico
Diario digital de ciencia  e innovación
Parc científic






Publicació de llibres

Comments: (0)

La Secretaria de Política Lingüística publica dos nous llibres a la “Biblioteca Tècnica de Política Lingüística”.  

Teoria i didàctica dels patrons discursius és  un recull d’articles sobre patrons discursius orientat al desenvolupament  de les habilitats lingüístiques i comunicatives dels aprenents de català, des  d’una visió reflexiva i funcional de la llengua.  

L’aranés e l’occitan general. Quatre estudis, aplega treballs de quatre lingüistes occitans que aborden la relació entre l’aranès i l’occità general. 

Els dos llibres es poden descarregar en format PDF des del lloc següent:

Joves amb idees. Edició 2010

Comments: (0)

Un any més el nostre institut, juntament amb els altres instituts de la vila, ha participat en el concurs JOVES AMB IDEES organitzat per L'ESPAI EMPRESARIAL DE L'EINA. Els alumnes de primer de batxillerat que cursen la matèria d'Empresa, tutoritzats per la seva professora Núria Mercadé han treballat a l'aula la creació d'una empresa.
Quatre dels projectes creats pels alumnes van ser finalistes i a l'acte de lliurament de premis van aconseguir el primer, el segon i un dels quarts. ENHORABONA ALS GUANYADORS!!!
Related Posts with Thumbnails